Categories: news

„Suntem indignati!”. Duminica, protest de PROPORTII in Bucuresti: „Oprea, DEMISIA! Nu abuzului de putere”

Un protest de proportii este anuntat pentru duminica in Bucuresti. Organizatorii vor cere demisia lui Gabriel Oprea in cadrul unui mars din Piata Universitatii pana la sediul Ministerului Administratiei si Internelor.

Protestul este organizat de comunitatea „Neam Trezit”. Manifestantii se vor intalni la ora 14.00 in Piata Universitatii.

„Consideram total inacceptabil abuzul de putere de care se face vinovat Gabriel Oprea, ministru de interne si vice-premier in Guvernul Romaniei. Suntem indignati vazand tentativele de musamalizare a tragediei de catre reprezentanti ai guvernului, ministerului si unei parti a mass-mediei.

Deplangem moartea la datorie a unui tanar politist, o moarte pentru care Gabriel Oprea se afla in culpa morala si institutionala.

Dorim o ancheta libera de influenta politica si realizata in deplina transparenta. Dar inainte de acest lucru cerem demisia lui Gabriel Oprea din toate functiile executive pe care le ocupa.

Salutam evenimentele comemorative in memoria lui Bogdan Gigina, organizate de catre Comunitatea Biciclistilor si respectiv Comunitatea Motociclistilor.

Impreuna spunem NU abuzului de putere! Acesta este un eveniment ne-partizan, al simplilor cetateni care condamna abuzurile oricarui demnitar aflat in pozitie de putere”, se afirma pe pagina de Facebook a evenimentului.

In scurt timp de la anuntarea protestului, sute de oameni au confirmat ca vor participa iar numarul lor creste in fiecare clipa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Crima din Crangasi, adevarul. Victima a incercat sa apere o fata care urma sa fie agresata de alte doua fete. Cele doua fete ii chemasera pe ucigasi in ajutor

Surse judiciare au dezvaluit pentru aktual24.ro filmul evenimentelor de marti seara care au dus la…

3 minute ago

Parchetul General a facut apel, inca mai spera ca judecatorii vor incerca sa ii condamne pe ofiterii de Securitate care l-au ucis pe disidentul Gheorghe Ursu

Parchetul General a facut apel in cazul respingerii de catre Curtea de Apel a solicitarii…

11 minute ago

Italia: Politia a saltat peste 100 de mafioti din clanul ‘Ndrangheta. Germania serveste drept centru de spalare a banilor pentru ‘Ndrangheta

Politia italiana a retinut marti, in orasul Cosenza din Calabria, 109 presupusi membri ai mafiei…

16 minute ago

Volodimir Zelenski si-a anulat vizita in Spania din cauza situatiei tot mai dificile de pe frontul din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si-a anulat vizita in Spania, din cauza situatiei dificile de pe…

27 de minute ago

Strigator la cer: Eurovision a amendat delegatia ucraineana pentru ca a purtat tricouri prin care solicita eliberarea luptatorilor de la Azovstal luati prizonieri de rusi

Organizatorii concursului Eurovision au amendat delegatia ucraineana pentru ca a purtat tricouri imprimate cu logo-ul…

57 de minute ago

O familie unita: un sibian candideaza la Consiliul Local impreuna cu fratele, mama si bunica lui

Ioan Stefan Zara, candidatul la functia de primar al municipiului Sibiu din partea Partidului Ecologist…

O oră ago