„Suntem mai BARBATI decat occidentalii”. Textul unui tanar ROMAN care i-a infuriat pe americani

life

Un tanar roman din Moldova a publicat un amplu text pe un site din Statele Unite in care explica detaliat de ce barbatii est-europeni au o masculinitatea mai acentuata decat cea a celor din Occident.

„Am 28 de ani si traiesc in Moldova, o regiune din Romania. Am scris acest articol pentru ca am observat ca multi barbati din Occident au tendinta de a se inspira din Est pentru a-si revitaliza simtul pierdut al masculinitatii.

Pentru inceput, as dori sa fac o descriere proprie a barbatiei est-europene. In general, barbatii de aici sunt perceputi ca barbari, inapoiati, reci, lipsiti de emotii. Insa, barbatii est-europeni, chiar daca nu sunt atat de sofisticati, creeaza un mediu de siguranta, sunt oameni de incredere.

Daca vrem sa vedem cele mai bune trasaturi ale lor, acestea sunt curajul (nu se sperie usor si nu-si pierd cumpatul), respect pentru femeile care merita, o inclinatie pentru rezistenta fizica si putere (multi fac inca munca fizica aici) si un mare atasament fata de pornirile lor razboinice”, a scris tanarul pe site-ul returnofkings.com.

In final, el ii invata pe occidentali cum sa devina mai barbati.

„Fara un mediu dur, nu-i de mirare ca barbatul din ziua de astazi s-a inmuiat. Faceti orice, mergeti cu bicicleta, arte martiale, ridicati greutati, dar adaugati si putina creativitate: de exemplu mergeti doua zile in padure, singuri, fara telofon, si faceti acolo exercitii.

Nu va luati joburi obositoare de birou. Incercati sa traiti cateva zile pe strada, mancand din pubele, sau cultivati-va propria mancare la tara. Cu late cuvinte, descoperiti-va barbarul din voi si lasati-l sa va sfatuiasca”, sunt concluziile tanarului roman, care mentioneaza ca si est-europenii au de invatat de la occidentali.

Opiniile tanarului au starnit o mare dezbatere, comentatorii fiind imapartiti in doua tabere distincte. Cei care ii dau dreptate, in special rusii, si cei care il contrazic, americanii desigur.

„Nu sunt de acord. Est-europenii sunt mai slabi. Vad ca sunt tone de femei din Est care se marita cu barbati din celelalte parti ale lumii, dar niciodata nu am vazut est-europeni cu femei din alte parti”, a scris un comentator.

„Est-europenii, in special cei din Romania, sunt cam escroci, infractori marunti, foarte materialisti”, a comentat si un alt american.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: