„Suntem mai uniti ca niciodata, alaturi de Liviu Dragnea” – Concurs de OMAGII intre filialele PSD

politica

Organizatiile PSD din tara isi exprima solidaritatea cu Liviu Dragnea si considera la unison ca decizia de condamnare a presedintelui executiv este una politica. Liderii filialelor PSD se intrec in omagii la adresa lui Dragnea, socotit ba „om de onoare”, ba intruchiparea demnitatii.

Toate comunicatele de presa ale organizatiilor PSD urmeaza acelasi model. Este condamnata sentinta data in cazul lui Dragnea, considerata ca fiind o „decizie simbolica impotriva a 7.4 milioane de romani”, apoi este laudat Liviu Dragnea, iar in final sunt injurati liberalii.

„Decizia de condamnare, fie ea si cu suspendare, a lui Liviu Dragnea este resimtita astazi ca o decizie simbolica impotriva a 7.4 milioane de romani care, prin vot, au spus ajunge unui regim politic. Aceeasi condamnare au primit-o toti cei peste 8 milioane de romani care s-au prezentat la urne si si-au exercitat un drept inalienabil in vara anului 2012. (…) In aceasta conjunctura, nu putem decat sa fim alaturi de domnia sa si sa-i transmitem ca suntem mandri de a fi fost parte la atatea batalii electorale in care el ne-a condus.

Liviu Dragnea este un om de onoare. S-a tinut intotdeauna de cuvant, iar astazi a demisionat din functii, asa cum a promis.

Liberalilor fara onoare, cei care astazi sunt fuzionati┬ácu metehnele pedeliste si cu ramasitele camarilei regimului Basescu, un mesaj tot de onoare: sute de mii de liberali au votat alaturi de Liviu Dragnea, mii de activisti din PNL au luptat impotriva lui Basescu, Blaga si restul pedelistilor. Aplauzele voastre de astazi sunt palme pe obrazul celor care au crezut atunci in victoria noastra”, se spune in comuicatul PSD Bistrita-Nasaud.

PSD Cluj sustine ca sentinta este „este o decizie simbolica de condamnare, a unei actiuni politice. Demisia dlui. Liviu Dragnea din functiile de ministru si de presedinte executiv al PSD este un act de demnitate”.

PSD Bucuresti, prin vocea lui Codrin Stefanescu, anunta ca este pus pe fapte mari. „Sunt alaturi de Liviu Dragnea si eu, si Organizatia PSD Bucuresti, iar luni, in cadrul sedintei Biroului Politic Permanent, impreuna cu Victor Ponta vom hotari cu totii ce putem face pe viitor pentru ca PSD sa poata participa la alegeri”.

Si de la PSD Alba a venit un infierbantat mesaj de solidaritate: „Suntem mai uniti ca niciodata, alaturi de Liviu Dragnea”.

„Sunt alaturi de Liviu Dragnea, un lider politic care a dat mereu dovada de profesionalism, la care am gasit mereu sprijin atunci cand cetatenii din judet mi-au solicitat sa ii ajut in rezolvarea problemelor cu care se confrunta.

(…) Sa ne aducem aminte ca, in anul 2012, cand am initiat actiunea de suspendare a presedintelui Basescu, PNL, alaturi de Liviu Dragnea, a fost alaturi de noi, a votat si a sustinut necesitatea suspendarii lui Basescu. Multi dintre liberalii de atunci au ajuns in Parlament folosindu-se de votul celor 7,4 milioane de romani de la referendum. Numai ca liberalii de atunci au uitat mult prea repede de referendum, iar acum, afisandu-si lasitatea, ii cer lui Liviu Dragnea sa plece, crezand ca astfel vor ajunge mai repede la guvernare. Dar se inseala amarnic ! Noi suntem mai uniti ca niciodata, alaturi de Liviu Dragnea, pentru ca este nedrept ceea ce i se intampla si democratia este calcata in picioare!”, transmite presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: