„Suntem paralel cu voi si va declaram razboi”. Mii de oameni au iesit din nou in centrele marilor orase – Video

news

Aproximativ 400-500 de bucuresteni participa duminica seara, in Piata Victoriei, la un protest fata de modificarea Legilor justitiei.

Protestatarii sunt „inarmati” cu steaguri, pancarte, fluiere si tobe. Ei scandeaza „PSD ciuma rosie!” „DNA sa vina sa va ia!”, „Justitie, nu coruptie”, „Nu vrem sa fim condusi de hoti”, „Jos Tariceanu, Dragnea, Toader si Doreanu”, „In democratie, hotii stau la puscarie”, „Demisia!”, „Luptam, luptam, tara o aparam”, „Justitie, nu coruptie”, „Suntem paralel cu voi si va declaram razboi”, „Uniti salvam toata Romania”, „Fara prag” sau „Justitie independenta, nu obedienta”.

Pe pancartele protestatarilor se gasesc mesaje ca „Dragnea, Tariceanu, Tudose — incompatibili”, „Incompetentii, inaptii, inadaptatii”, „Romanio, te iubesc. #golanca”, „Campioana la stat paralel”, „CCR, ‘capra PSD’. Rusine”, „Vrem justitie independenta, nu aservita politic” sau „Separarea puterilor in stat nu e negociabila”.

Potrivit unor manifestanti, protestul este aprobat sa se desfasoare pana la ora 21,00.

Jandarmii au montat in Piata Victoriei garduri pentru a impiedica accesul demonstrantilor pe spatiul carosabil.

Proteste au avut loc si in tara. La Timisoara au iesit 1.000 de oameni, la Brasov s-au aflat 800 de protestatari in fata Prefecturii, in timp ce la Cluj au iesit in strada 500 de manifestanti, informeaza Digi24.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: