„Suntem pregatiti pentru orice situatie”. Reactia premierului la depunerea motiunii de cenzura

politica

Cei care au depus motiunea de cenzura sunt niste oameni politici care „si-au dat masura lipsei de valoare” prin modul in care au guvernat in ultimii trei ani, a declarat joi premierul Ludovic Orban, care a precizat ca este pregatit pentru orice situatie.

Intrebat daca este pregatit pentru motiunea de cenzura, Orban a spus: „Asteptam votul la motiunea de cenzura. Suntem pregatiti pentru orice situatie. Cei care depun motiunea sunt niste oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare prin modul in care au guvernat in ultimii trei ani. In ceea ce ma priveste pe mine, indiferent de deznodamantul motiunii de cenzura, noi ne continuam activitatea si mai ales ne indreptam spre obiectivul pe care il avem, si anume acela de a castiga alegerile, astfel incat sa asiguram o guvernare stabila, solida, cu o sustinere parlamentara puternica, pentru a putea sa ne punem in practica toate proiectele de care are nevoie Romania astazi”, a spus premierul, care a participat la reuniunea conducerii Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania.

El a adaugat ca parlamentarii PNL vor vota „categoric impotriva motiunii”.

Motiunea de cenzura intitulata „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democratiei romanesti” a fost depusa joi la Parlament. Aceasta este semnata de parlamentari PSD si UDMR.

Mai mult despre: ,

Comentarii: