„Suntem putrezi rau”. Iresponsabilul Catarama este vicepresedinte al Crucii Rosii. Un episod relevant cu milionarul

politica

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, relateaza un episod relevant privind caracterul lui Viorel Catarama. Milionarul, liderul al unui partid fantoma, isi face acum campanie incercand sa se infecteze cu coronavirus.

„Pe Viorel Catarama l-am intalnit o singura data la Ateneu. Avea o intreaga loja rezervata. Era doar el si 4 scaune goale. Sala era plina si erau cativa oameni care stateau pe scari. O doamna cam pe la 70 de ani l-a intrebat daca poate sa ia loc. I-a raspuns ciufut ca nu ca e loja platita de el. Eram la 2 metri in spatele lui. Loja a ramas goala. In timpul concertului a butonat telefonul. Il interesa muzica la fel de mult ca bunul simt. A plecat inainte de prima pauza. Catarama este un exemplu clasic de sociopat oportunist si arogant. Si el un fost turnator la securitate a fost promovat la greu de televiziuni si de clasa politica generata de fosta Securitate. Aflu acum ca este si vice-presedinte al Crucii Rosii. Suntem putrezi rau”, a scris Nicolae pe Facebook.

Jurnalista Oana Dimofte a anuntat, vineri, ca Viorel Catarama este si vicepresedinte al Crucii Rosii.

Viorel Catarama, om de afaceri si fost candidat la Presedintie, a anuntat ca a fost in localitatea Babrbulesti din Ialomita si s-a imbratisat cu 70 de oameni pentru a se infecta cu coronavirus.

„Am fost in localitatea Barbulesti din judetul Ialomita, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus; m-am imbratisat cu mai multi cetateni de etnie roma, am socializat, dupa care m-am izolat acasa.

Am ferma convingere ca nu voi pati nimic si voi putea demonstra ca falimentarea Romaniei si suprimarea drepturilor si libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovati vor trebui sa raspunde mai devreme sau mai tarziu!”, a anuntat Catarama pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: