„Suntem toti infectati”. Olguta Vasilescu, panicata, acuza PNL ca i-a contaminat pe toti parlamentarii cu coronavirus

politica

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu acuza PNL ca i-a infectat pe toti parlamentarii cu coronavirus. „Ce bancuri bune mai aveti cu ciuma galbena care cuprinde Romania?”, spune veninos Vasilescu.

„Daca senatorul PNL a intrat in sala de plen a Parlamentului, suntem toti infectati, din cauza sistemului de ventilatie. Exista sansa ca ziaristii sa fi scapat sanatosi, dat fiind ca ei stau in afara salii de plen. I-a rezolvat Orban pe toti, azi, cand i-a chemat la conferinta de presa sa le spuna ca el se izoleaza in Vila lui Dej. Prin comunicat de presa nu putea…

Cate dovezi de iresponsabilitate mai vreti? Ieri l-au retras pe Catu si au lasat tara fara guvern, iar acum nu se poate investi guvern ca parlamentul intra in carantina… Daca nu ar fi situatia asa de grava, ar fi de rasul curcilor!🤦‍♀️🤬

Ce bancuri bune mai aveti cu ciuma galbena care cuprinde Romania?”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Toti membrii Biroului Permanent National al PNL vor intra in izolare la domiciliu, dupa ce senatorul liberal Vergil Chitac a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus, a anuntat, vineri, presedintele PNL, Ludovic Orban.

„In timpul reuniunii Biroului Executiv, domnul ministru Victor Costache a confirmat faptul ca un coleg de-al nostru, domnul senator Vergil Chitac, a fost diagnosticat pozitiv. Adica este infectat cu COVID-19. Am decis ca, avand in vedere ca senatorul Vergil Chitac a participat la reuniunea Biroului Politic National, totii membrii Biroului Politic National se vor izola la domiciliu, in conformitate cu deciziile Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. De asemenea, toti senatorii au obligatia sa se izoleze. Nu asteptam ancheta epidemiologica. Atat timp cat exista cel mai mic risc ca vreun membru al Biroului Politic National care a participat la sedinta sa fie purtator al coronavirus, se izoleaza la domiciliu si solicitam diagnosticarea rapida”, a declarat Orban la Parlament.

Premierul interimar a solicitat ministrului Sanatatii sa creeze rapid un mecanism de derulare a anchetelor epidemiologice pentru toti liderii PNL care s-au intalnit recent.

„De asemenea, nu vom astepta diagnosticele si vom fi la dispozitia medicilor epidemiologi pentru a putea derula ancheta epidemiologica cu toate persoanele cu care am intrat in contact, astfel incat sa se poata dispune de urgenta masura de izolare la domiciliu”, a adaugat Orban.

Mai mult despre:


Comentarii: