„Sunteti dusi cu capul”. Manuela Harabor, consiliera lui Dancila, revoltata ca a fost filmata parcand pe locurile pentru handicapati – Video

news

Actrita Manuela Harabor si-a parcat masina, in fata Primariei Generale, pe un loc rezervat persoanelor cu handicap. Ea a reactionat foarte nervoasa cand a vazut ca este filmata de protestatarul Cristian Dide.

Harabor s-a aratat revoltata ca este filmata si le-a cerut gardienilor din Primarie sa intervina impotriva lui Dide. Protestatarul, care nu a recunoscut-o pe actrita, i-a reprosat ca a incalcat legile parcand pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.

Harabor a declarat insa ca este handicapata: „Uitati-va, am si acte ca sunt handicapata”.

Intrebata ce handicap are, Manuela Harabor a raspuns: „Este problema mea. Problemele de psihiatrie sunt confidentiale”. „Sunteti dusi cu capul”, a mai spus Harabor.

La inceputul lunii mai, Manuela Harabor a fost numita consilier onorific pe probleme de autism al premierului Viorica Dancila. „Incerc sa rezolv niste probleme care au aparut la guvern in ultimele doua luni”, afirma Harabor.

Anterior, actrita a folosit cuvinte mari pentru a o lauda pe Dancila, intr-o emisiune la Antena 3. „Este prima data cand noua ni s-au deschis usile si avem niste parteneri de discutie umani. Pentru mine este un lucru fantastic, este un dar de la Dumnezeu”, a spus Harabor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: