„Sunteti platiti sa ne bateti?”. Recidivisti, interlopii lui Dragnea au lovit in cap o jurnalista care incerca sa-i puna intrebari Danei Nastase – Video

news

Cei doi „sportivi/eroi ai Revolutiei/pesedisti vechi”, Bogdan Cristache si Costel Axinte, adusi de Codrin Stefanescu pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de jurnalisti nu se afla la prima interventie violenta. In urma cu cinci ani, ei s-au comportat extrem de agresiv cu jurnalistii care incercau sa-i puna intrebari Danei Nastase, sotia lui Adrian Nastase.

In 21 noiembrie 2012, Adrian Nastase a fost adus din puscarie la Curtea de Apel pentru a-i fi judecata cererea de eliminare din condamnarea la doi ani de inchisoare a zilelor in care a stat internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, in urma tentativei de sinucidere. La proces a fost de fata si Dana Nastase, impreuna cu unul dintre baietii ei, Andrei Nastase. La plecare, bodyguarzii cu care venise sotia lui Nastase au fost extrem de violenti cu jurnalistii. Erau aceiasi bodyguarzi pe care Codrin Stefanescu i-a adus in aceasta saptamana la ICCJ, Bogdan Cristache si Costel Axinte.

Un operator de televiziune a fost bruscat si lovit cu pumnul. „De ce dai in el, mai?”, a replicat unul dintre reporteri. „Nu ne mai agresa. Mi-ai dat in cap”, a strigat apoi una dintre jurnaliste catre un bodyguard.

„Pana la urma vreti sa ne bateti? Sunteti platiti sa ne bateti pe noi? Sincer, este foarte urat ce faceti. Vi se pare normal ce se intampla, doamna Nastase?”, au intrebat atunci jurnalistii. N-au primit niciun raspuns.

Iata imaginile cu Cristache si Axinte in actiune:

Dupa cinci ani, cei doi au fost adusi pentru a-l apara si pe Liviu Dragnea.

interlopi2

Codrin Stefanescu s-a incurcat in explicatii despre indivizii de la ICCJ. Intai a negat ca i-a chemat, apoi a spus ca sunt „pesedisti vechi, eroi la Revolutie cu gloante in corp”, mai apoi a declarat la Antena 3 ca sunt „sportivi medaliati” care au venit din proprie initiativa, din simpatie fata de PSD.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: