Suparare la Moscova: „Prima zi de primavara, ticalosii aia din Europa nu au inghetat. Generalul Iarna nu si-a facut treaba” – Video

externe

Parlamentarul rus Alexei Juravliov s-a plans in principala emisiune de dezbateri de la Rossia 1, postul public de televiziune al Rusiei, ca „Generalul Iarna nu si-a facut treaba” in Europa.

„Prima zi de primavara, ticalosii aia din Europa nu au inghetat. Generalul Iarna nu si-a facut treaba”, s-a rastit parlamentarul de la Moscova.

Iata un clip de propaganda care a fost difuzat in luna noiembrie, anul trecut, de posturile de televiziune de la Moscova in care se sustinea ca Europa va ingheta toata la iarna, in timp ce in capitala Rusiei va fi cald si bine.

In video, o tanara din Marea Britanie, imbracata gros si avand caciula, sta in casa pe intuneric si isi cauta partener pe un site de matrimoniale. La un moment dat, ea tresare uimita cand il vede pe Sviatoslav, din Moscova, care zambeste relaxat in haine de vara alaturi de mancare fumeganda pe soba sau in baia cu apa fierbinte. Tanara britanica se grabeste sa intre in contact cu rusul, insa se termina bateria laptopului iar in casa nu e curent. Urmeaza o serie de incercari esuate de a isi face selfie pe intuneric, sugerandu-se din nou in ce conditii grele traiesc britanicii. Ulterior, femeia ajunge fericita la Moscova, la Sviatoslav, insa acesta are deja casa plina de tinere frumoase.

Fortele armate ucrainene au situatia sub control pe fronturile din tara, a dat asigurari presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, informeaza joi dpa.

„Avem situatia sub control in fiecare zona de pe front”, a spus Zelenski miercuri seara, in mesajul sau video adresat populatiei ucrainene. Insa oamenii din spatele frontului continua sa sufere din cauza atacurilor ruse, a adaugat Zelenski.

„Teroare deliberata”, a spus Zelenski despre atacurile ruse de artilerie asupra oraselor si satelor din spatele frontului, din sudul si estul Ucrainei.

„In cea mai mare parte a tarii noastre, unde noi am reusit sa asiguram o relativa securitate, ei (locuitorii) s-ar putea sa nu poata constientiza cum arata viata pentru oamenii care locuiesc in zonele de frontiera cu Rusia si in sudul tarii noastre”, a admis Zelenski.

Acolo, a spus Zelenski, oamenii ar putea sa nu fie langa linia frontului, insa si ei sunt in razboi. „Acolo, unde Rusia incearca in mod constant sa distruga tot ce au oamenii, constant – si aceasta nu este o exagerare”, a subliniat presedintele ucrainean.

Potrivit lui Zelenski, fortele armate ucrainene depun toate eforturile pentru a restaura securitatea pentru acei oameni care trebuie sa indure aceste atacuri ruse constante. „Fiecare avans al drapelului nostru intareste securitatea poporului nostru”, a mai declarat Zelenski.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: