Suparare mare. Desantul de succes al lui Iohannis la sediul Guvernului a declansat un val de glume grobiene la Antena 3

news

Suparare mare la Antena 3 dupa ce Klaus Iohannis a reusit sa impiedice Guvernul PSD sa emita o ordonanta de gratiere si sa aduca modificari legislatiei penale.

Realizatorii Antena 3 Adrian Ursu si Mircea Badea au incercat sa faca haz de necaz dupa ce Iohannis le-a dat peste mana membrilor guvernului. Cei doi s-au intrecut in glume proaste pe seama presedintelui, facand apel la arsenalul utilizat de PSD in campania electorala.

„Daca Iohannis a vazut elefanti, pe mamut l-a vazut cineva? Inventariem zoologic toata treaba”, a spus Mircea Badea, in timp ce in studio se radea fortat.

„A numarat doi elefanti, dar nu a numarat sase case”, a adaugat Adrian Ursu.

„Ce se intampla daca sedintele de guvern vor fi sambata sau pe Valea Oltului?”, a fost o alta replica a lui Ursu.

„Cand Iohannis a pus mana pe micriofon a fost un moment demn de ‘Sasii au talent'”, a tinut si Mircea Badea sa puncteze.

Iohannis a tinut sa sublinieze, in cadrul sedintei de guvern, ca amnistia si modificarea codurilor penale nu trebuie aprobate „peste noapte”.

„Cunoasteti povestea aia cu un elefant intr-o incapere care nu se vede. Aici sunt doi elefanti si nimeni nu vorbeste despre ei: ordonanta de gratiere si ordonanta de modificare a codurilor penale. Evident ca am discutat cu premierul iar el mi-a spus ca discutia a avut loc in sedinta de guvern si ca nu vor fi puse pe ordinea de zi suplimentara. De asemenea, subliniez ca s-a angajat ca aceste chestiuni sa nu fie bagate peste noapte in nicio sedinta de guvern. (…) Inainte sa ajung eu la guvern, domnul prim-ministru analizase cu maxima responsabilitate aceste lucruri, astfel incat a fost posibil ca in 20 de minute sa ajungem la consens”, a spus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: