Suparare mare in PNL, Marcel Vela a ramas „doar” senator. Florin Roman ataca din nou conducerea PNL

politica

Deputatul PNL, Florin Roman, isi manifesta revolta ca fostul ministru de Interne, Marcel Vela, nu a fost chemat si el la ceremoniile care au marcat debutul vaccinarii in Romania. La randul sau, Vela sugereaza pe Facebook ca a fost lasat in afara „echipei”.

”Pe Marcel Vela au omis sa-l invite, simbolic, la debutul campaniei de vaccinare impotriva COVID 19, la fel ca si pe fostul ministru al Sanatatii, dr Nelu Tataru. Un simplu multumesc pentru ce au facut in timpul pandemiei era suficient. In schimb l-au invitat pe controversatul deputat PSD, Streinu Cercel! Au ales sa-i uite! Noi, cei care ne respectam valorile le multumim!

Au fost langa noi si pentru noi, atunci cand tara a avut nevoie de ei, in vreme de pandemie grea!

‘Salut camarade’ incepe orice dialog cu Marcel Vela si ‘Servim patria’ este finalul oricarui dialog cu Marcel Vela. Va poate confirma orice lider liberal. Este liberal din ianuarie 1990. Si unul din politicienii care traieste cu Romania in suflet! Multumim Marcel Vela!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

La randul sau, Marcel Vela, publica definitii ale „echipei” pe Facebook, sugerand astfel ca a fost lasat pe tusa.

„Dictionarul explicativ al limbii romane defineste cuvantul ‘echipa’ asa cum vedem in fotografie. Pentru mine acest cuvant inseamna camaraderie, dialog, munca si loialitate. Echipa a fost, este si va ramane motorul fiecarei actiuni. Va rog sa nu uitati faptul ca #SuntemEchipa”, a scris Vela.

Marcel Vela este senator in acest moment.

Mai mult despre: ,

Comentarii: