Suparare mare la Antena 3, BOICOTUL a prins: „Mircea a renuntat la serviciile Raiffeisen Bank”

news

Realizatorii Antena 3 recunosc cu jumatate de gura de Raiffeisen Bank si-a retras publicitatea de pe acest post in urma campaniei de boicotare derulata pe retelele de socializare.

Pe 26 februarie, la scurt timp dupa declansarea campaniei de boicotare a brandurilor care se promoveaza pe Antena 3, Raiffeisen Bank a anuntat ca isi retrage reclamele de pe acest post. Reprezentantii bancii si-au anuntat fanii de pe Facebook ca au incetat colaborarea cu Antena 3. „Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre”, a fost raspunsul oferit de reprezentantii banii, pe reteaua sociala.

Solicitata sa ofere detalii, reprezentantii bancii au completat:  „Analizam permanent si audientele canalelor media, si afinitatea cu segmentele de clienti deservite de banca, si valoarea de asociere a canalului media cu brandul. In context, am considerat ca putem sa ne atingem obiectivele fara sa includem Antena 3 in mixul de advertising”.

Raiffeisen Bank a refuzat sa ofere alte detalii, iar trustul Intact nu a comunicat nimic oficial in acest sens. Mai multe voci au sugerat ca decizia bancii nu are legatura cu boicotul. Insa realizatorii Antena 3 sunt extrem de suparati pe aceasta banca si nu mai tin sa faca un secret din aceasta. Radu Tudor a anuntat, joi, pe Facebook, cu mare satisfactie, ca Mircea Badea a „renuntat” la serviciile Raiffeisen Bank Romania.

tudor

Mircea Badea insusi anuntase in urma cu o saptamana ca isi retrage banii de la Raiffeisen Bank, insa apoi si-a sters mesajul si a sustinut ca nu a facut referire la nicio banca.

Citeste si: Viteazul „MAMALIGA”. Badea a STERS comentariul in care ataca Raiffeisen Bank: „N-am indemnat pe nimeni sa faca nimic”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: