Super-dronele care vor ajunge in Ucraina din SUA. Sunt inarmate cu mitraliere de 5,56 mm sau cu rachete

externe

Drona cu mitraliera

SUA vor transfera Ucrainei drone de atac avansate cu arme de foc la bordul lor, anunta siteul Defence Industry. Feloni Aero va oferi Ucrainei drone care au la bord o mitraliera de 5,56 mm sau rachete si echipamente avansate de supraveghere.

Feloni Aero a anuntat lansarea celei mai recente linii de drone inarmate, destinate sa consolideze capacitatile de aparare din Ucraina. Odata cu adoptarea recenta de catre SUA a pachetului de ajutor militar pentru Ucraina, Feloni Aero a anuntat ca este pregatita sa furnizeze solutii avansate pentru a imbunatati infrastructura de securitate a Ucrainei.

Dronele inarmate ale Feloni Aero ofera o solutie transformatoare, oferind precizie, agilitate si eficienta fara egal in scenariile de lupta. Echipate cu armament de ultima generatie, precum sistemul de armament 5.56 si rachete si capacitati avansate, aceste drone pot da fortelor ucrainene posibilitatea de a face fata provocarilor complexe de securitate, sustine site-ul citat.

„Misiunea noastra la Feloni Aero este de a dota natiunile cu tehnologii de aparare de ultima generatie care sa le asigure siguranta si securitatea intr-un peisaj geopolitic in continua evolutie”, a declarat Todd Dunphy, CEO la Feloni Aero. „Cu sprijinul neabatut din partea guvernului Statelor Unite, prin recenta lege, suntem pregatiti sa contribuim la eforturile de aparare ale Ucrainei prin livrarea de UAV-uri cu armament avansat care redefinesc paradigma razboiului modern.”

UAV-urile inarmate de la Feloni Aero sunt concepute pentru a raspunde diverselor nevoi ale operatiunilor militare, oferind configuratii personalizabile pentru a se adapta la cerintele specifice ale misiunilor. De la recunoastere si supraveghere la lovituri de precizie, aceste drone ofera performante si fiabilitate de neegalat pe teren.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: