Super-masina lui Mazare a ajuns intr-un CONTAINER. Ce pune la cale fostul primar – Vezi FOTO

news

Lincoln Zephyr, model 1935, bolidul de lux al fostului primar al Constantei Radu Mazare, a fost surprins, recent, intr-un… container din Portul Agigea! PUTEREA a intrat in posesia fotografiei si a incercat sa afle motivul pentru care masina se afla acolo.

Radu Mazare nu a raspuns apelurilor, iar Alexandru Mazare, fiul sau, sustine ca habar n-are de soarta masinii. Faptul lasa loc speculatiilor, pe care rivalii politici ai lui Mazare le lanseaza cu vioiciune. Fostul prefect al Constantei, in prezent presedinte al PMP Constanta, spune ca are informatii „certe” ca masina a fost vanduta. Dar, adauga: „Ori se pregateste sa plece din tara, ori o vinde ca sa nu se trezeasca cu vreun sechestru! (…) Dovedeste inca o data ca era Mazare – Constantinescu a apus!”.

Celalalt contracandidat al lui Radu Mazare din 2012, senatorul PNL Christian Gigi Chiru, sustine ca oricare din ipotezele posibile sunt nefavorabile imaginii lui „Che Guevara de Constanta”.

„Masina lui intr-un container, da, poate sa spuna foarte multe lucruri. Fie ca nu mai are lichiditati si isi vinde lucrurile de valoare, fie ca se relocheaza si isi muta dinainte, isi pregateste terenul, transferandu-si lucrurile dragi, nu stiu, poate sa spuna foarte multe lucruri masina lui Radu Mazare intr-un container in Portul Agigea, dar nici o varianta nu e una care sa il onoreze!”.

masina

 

Contactat de PUTEREA, fostul primar al Constantei Radu Mazare a refuzat sa explice de ce bolidul sau se afla pe data de 20 august intr-un container din Portul Agigea. Pe de alta parte, Alexandru Mazare sustine ca nu stie nimic despre masina tatalui sau si chiar s-a aratat deranjat ca am incercat sa elucidam misterul cu ajutorul sau: „Ma sunati pentru d’astea…”.

Lincoln Zephyr, model 1935, este o bijuterie care valoreaza in jur de 50 de mii de euro. Bolidul, construit pe un sasiu de Chevrolet Corvette, are un motor GM 8V de 6,2 l de 325 CP si atinge 200 km/ora. Zephyr-ul lui Mazare a fost fabricat in 2006, este unul dintre putinele exemplare din lume, iar fostul primar l-a achizitionat in 2008, cu mare pompa.

O masina Lincoln Zephyr are si vedeta rock Ozzy Osborne. Masina nu este in sine scumpa, ci rara, doar 100 de personalitati din lume mai detin un astfel de automobil.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: