Surorile Coposu, luciditate in vremuri negre: „Cat de jos ca om sa fii sa faci ceea ce i se face Laurei Codruta Kovesi?”

politica

Surorile Coposu, Rodica Coposu si Flavia Badescu, vorbesc intr-un interbiu pentru hotnews.ro despre vremurile cumplite pe care Romania este nevoita sa traiasca acum, in Regimul Dragnea.

Surorile Coposu, voci ale normalitatii si luciditatii in vremuri profund pervertite de o masinarie de propaganda uriasa.

Iata ce spun despre Regimul Dragnea:

Flavia Balescu: Acum se pare ca nu se mai asculta de nimeni si nimic. Eu sper doar in viitorul Romaniei. Nu se poate sa moara. Nu se poate. E prea mult sacrificiu la baza Romaniei ca sa piara asa ridicol, ingropata de netotii astia. Nu va uitati la Dragnea asta? Cum de a ajuns sa tina in mana o tara? Securistii astia, pesedistii astia. Inseamna ca-i are la mana cu ceva, ca toti sunt murdariti. Exista explicatia asta.

Despre Laura Codruta Kovesi:

Flavia Balescu: Morala in politica. Sa faci morala de dragul obstei. Oamenii de astazi nu stiu ce-i Politica, deci nici morala. Ei nu umbla decat dupa prostiile din capul lor pe care le numesc principii. Cat de pervertit sa fii incat sa sucesti capetele oamenilor cu manipulari de acest fel? Cat de jos ca om sa fii sa faci ceea ce i se face Laurei Codruta Kovesi? Cat de jos? Ti se baga in cap ca albul e negru, numai pentru ca asa vrea Puterea. Si pentru ce? Pentru o pozitie de ministru? Pai, astea-s trecatoare.

Citeste interviul integral pe hotnews.ro.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: