Surpriza, motivul crimei din Mangalia. Ucigasa este din Vaslui, prietena cu victima, amandoua erau cameriste intr-un hotel din Saturn

news

crima, Mangalia, valiza, ucigasa, Alina, taxi

Surse judiciare au declarat pentru aktual24.ro ca suspectul principal in cazul fetei ucise la Mangalia este chiar o prietena de-a ei cu care a venit din Vaslui sa munceasca pe litoral.

UPDATE Ucigasa si-a recunoscut fapta in fata politistilor.

Citeste si: Criminala din Mangalia a fost adusa in fata procurorilor, ea are doar 18 ani. Ea si-a recunoscut fapta – Video

Alina, fata ucisa de colega de camera:

Atat fata ucisa cat si prietena ei au 18 ani.

Amandoua erau cameriste la un hotel din Saturn si erau colege de camera, intr-o camera de hotel din Mangalia.

Ele s-au certat pentru ca victima isi insela iubitul, iar ucigasa trebuia sa minta pentru ea, au precizat sursele.

„Ca urmare a sesizarii din data de 6 august a.c., cu privire la faptul ca o persoana de sex femeiesc a fost gasita decedata intr-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta este abilitat sa comunice urmatoarele:

La data de 6 august a.c., in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Politiei municipiului Mangalia au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-un parc din municipiul Mangalia, se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Politistii deplasati la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma.

Cadavrul prezenta urme de violenta, echipajul medical declarand, ulterior, decesul.

In cauza au fost efectuate cercetari si investigatii de catre politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului Criminalistic si Politiei municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

In urma acestora, a fost stabilita identitatea persoanei vatamate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din judetul Vaslui.

Tot ca urmare a investigatiilor efectuate, a fost identificata si o persoana, de 18 ani, fata de care se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta”, a anuntat IPJ Constanta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: