Surpriza, cine este avocata lui Liviu Dragnea in cel mai recent dosar deschis de DNA. Este milionara din afaceri cu statul si membra a PNL

news

Avocata lui Liviu Dragnea, in dosarul DNA in care este urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat, este Flavia Teodosiu. Conform „Jurnalului national”, Teodosiu este membra a PNL.

Intr-un document dat publicitatii de presa pro-PSD, in care Dragnea se plange ca nu are acces la toate probele din dosar, reiese ca avocatul presedintelui PSD este Flavia Teodosiu.

Screen Shot 2017-12-21 at 08.51.18

Teodosiu este membra a PNL si a avut numeroase afaceri cu statul sau a aocupat pozitii bine retribuite in cadrul unor companii de stat, scria „Jurnalul national” in august 2016. Publicatia lui Voiculescu scria ca aceasta este administrator al Portului Constanta, castigand intr-un singur an peste 1,2 milioane de lei net, „o performanta de invidiat pentru oricine”.

„Flavia Cristina Teodosiu, administrator al Portului Constanta, a castigat intr-un singur an peste 1,2 milioane de lei net, o performanta de invidiat pentru oricine. Milionara este avocata, membru PNL, agricultor, consilier in barou, portuar, patron de presa si producator de cinema, toate in acelasi timp.

Flavia Cristina Teodosiu se afla in Consiliul de Administratie (CA) al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta din 2012. A fost doar inceputul unei frumoase colaborari cu statul, pentru ca, in 2013, semna un contract pe patru ani si cu Primaria Sectorului 1 din Capitala, pentru acordarea de servicii juridice. Cu un tarif de 266,3 lei/ora/avocat, polivalenta liberala a reusit perfomanta de a aduna, in ultimul an, 1.129.238,55 lei ca avocat titular coordonator al cabinetului ce-i poarta numele.

Milionul obtinut din avocatura este completat de salariul de 68.063 primit in port si inca 43.564 lei din functia de consilier in Baroul Bucuresti. Daca punem la socoteala si profitul net de 139.312 lei obtinut de una din firmele sale care se ocupa de cultivarea cerealelor, obtinem portretul unei femei de cariera foarte priceputa in afaceri”, scria Jurnalul national.

Teodosiu are, din anul 1998, si un cabinet de avocatura care ii poarta numele si pe care il conduce. Ea a fost, totodata, unul dintre membrii fondatori ai societatii civile de avocati „Popovici si Asociatii”.

teodosiu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: