politica

„Surpriza de proportii pentru Iohannis si Orban”. Stan si Bran din fruntea PSD ofera „planul specialistilor PSD de scoatere a tarii din criza”

„Surpriza de proportii pentru Klaus Iohannis si Ludovic Orban anuntata de prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu”, a anuntat Marcel Ciolacu, joi dimineata. In realitate, marea surpriza a fost ca PSD pune la dispozitia lui Iohannis si a lui Orban „programul de sanatate al PSD”.

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat joi ca a trimis presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban doua scrisori, prin care le ofera programul de masuri al social-democratilor pentru rezolvarea crizei sanatatii.

„In fiecare zi, gestionarea crizei de catre Guvern se dovedeste gresita, iar situatia se inrautateste. Tot mai multi romani se imbolnavesc, isi pierd slujbele, mijloacele de trai si, mai ales, speranta. De aceea am decis sa trimit astazi doua scrisori, una la Cotroceni si cealalta la Palatul Victoria, celor doi lideri care raspund de soarta Guvernului esuat, domnilor Iohannis si Orban. PSD face acest lucru dintr-un singur motiv, sa ofere programul nostru concret de masuri pentru a rezolva criza sanatatii si a face ca sanatatea, economia si viata noastra sa revina din nou la normal. Spre deosebire de PNL, PSD a construit un plan cuprinzator de actiune pe care suntem gata sa-l aplicam din prima zi a guvernarii, daca poporul roman ne da onoarea si increderea de a conduce natiunea”, a spus Grindeanu intr-o conferinta de presa la sediul central al PSD.

El a adaugat ca in ultimele luni PSD „s-a schimbat profund”, a venit cu idei noi, cu oameni noi si s-a concentrat pe deciziile cu care „sa ii apere pe romani”.

„Suntem partidul oamenilor si suntem pregatiti sa scoatem tara din aceasta bezna a pandemiei. Am reunit cei mai buni profesionisti din domeniul sanatatii pentru a elabora un plan concret care sa opreasca pandemia, iar azi oferim planul nostru PNL dintr-un motiv simplu: nu putem astepta inca o luna, deoarece avem un adevar pe care nu-l contesta nimeni – au scapat total de sub control pandemia si nu au niciun plan. De asemenea, oferim planul nostru PNL ca semn al angajamentului nostru profund fata de natiune. Sanatatea si bunastarea oamenilor din Romania trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc. Intr-o perioada in care pandemia este dezlantuita si scapata de sub control de Guvernul Orban – Iohnnis, sanatatea poporului nostru nu a fost niciodata mai importanta. Acum, mai mult ca oricand, romanii si tara au nevoie de o conducere puternica, implicata, si de un plan real pentru a lupta si a castiga lupta cu pandemia”, a mentionat el.

Grindeanu a afirmat ca PSD este partidul „care are planul prin care tara poate fi scoasa din criza”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Fara precedent. Pompierii francezi s-au unit si declanseaza greva: „Trebuie sa ne ocupam si de scutere cazute pe strada, agresiuni, betii pe drumuri publice”

Pentru prima data, cele noua sindicate care ii reprezinta pe pompierii francezi isi unesc fortele…

16 minute ago

Simion (AUR) ameninta dupa atentatul din Slovacia: „Nu m-ar mira daca aceste gesturi extreme o sa fie copiate inclusiv la noi in tara”

Liderul AUR, George Simion, sustine intr-o postare pe blogul lui ca atentatul impotriva premierului slovac…

3 ore ago

Facebook si Instagram sunt vizate de inca doua investigatii in baza Legii UE privind serviciile digitale: „Dorim sa protejam sanatatea mentala si fizica a tinerilor”

Facebook si Instagram fac obiectul a inca doua investigatii in temeiul Legii privind serviciile digitale…

20 de minute ago

Fortele ucrainene au impiedicat blindatele Rusiei sa intre in zona urbana din Vovceansk (Harkov)- Statul Major General

Fortele de aparare ucrainene au dejucat planurile Rusiei de a intra in zona urbana a…

21 de minute ago

Ingrijorare la Washington, Rusia ar fi invatat in Ucraina cum sa contracareze armele trimise de SUA – NYT

Casa Alba este ingrijorata de faptul ca Rusia si-a dat seama cum sa contracareze multe…

O oră ago