SURPRIZA. Dragnea s-a saturat de marlaniile lui Ponta: „Nu sunt de acord cu el cand ataca FAMILIA unui politician”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut, in premiera, ca relatia sa cu Victor Ponta nu este nici pe departe atat de apropiata cum spunea in trecut. El l-a criticat pe fostul premier pentru atacurile la adresa familiei presedintelui Iohannis.

Drganea a declarat, la Romania TV, ca nu a fost tot timpul prieten cu Victor Ponta.

„Nu a fost o prietenie mereu cu Victor Ponta, dar nu am fost dusmani. De-a lungul anilor au fost momente dificile. Ne-am batut fiecare pentru parerea lui. Am ramas mereu prieteni si asa va fi mereu. PSD nu e un obiect ca sa fie luat de la librarie sau din sertar, ca sa fie luat inapoi. Ar fi fost nefiresc pentru Victor sa nu se implice in campania electorala a partidului. Avea o datorie fata de acest partid. A avut o perioada in care a stat deoparte. A spus Victor ca nu vrea sa fie premier chiar daca vom castiga alegerile parlamentare. Varianta ca el sa fie premier a lamurit-o el. A spus Victor ca nu vrea sa fie premier chiar daca vom castiga alegerile parlamentare. Varianta ca el sa fie premier a lamurit-o el”, a declarat liderul PSD.

Dragnea s-a aratat jenat de atacurile pe care Victor Ponta le lanseaza la adresa familiei lui Klaus Iohannis.

„Nu sunt de acord cu Victor cand ataca familia domnului Iohannis. Niciodata nu atac familia unui politician”, a mai spus presedintele PSD.

In urma cu trei zile, Ponta l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis pentru ca nu are copii.

Citeste si: PSD, campanie MURDARA. Ponta il ataca iar pe Iohannis pentru ca nu are COPII: „Unii au zis ca le plac casele” – VIDEO

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: