Surpriza, pe cine propune Dancila ca ministru de Interne. Daniel Chirila a lucrat pentru Iohannis, in cadrul Administratiei Prezidentiale

politica

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca il propune ca ministru de Interne pe Daniel-Dumitru Chirila. Actual secretar de stat la MAI, Chirila a lucrat in trecut si in cadrul Administratiei Prezidentiale.

In varsta de 41 de ani, Daniel-Dumitru Chirila este secretar de stat la MAI, numit de Viorica Dancila in urma cu o luna.

Chirila a lucrat in ultimii doi ani in mediul privat, insa in perioada 2015-2017 a fost consilier la Administratia Prezidentialain cadrul Compartimentului pentru Aparare. Anterior, el a fost sef Birou – Biroul de Combaterea Macrocriminalitatii Economico – Financiare, Spalarii Banilor si a Infractiunilor din Piata de Capital la Inspectoratul General al Politiei. De asemenea, Chirila a lucrat si la DGIPI, fosta Doi si-un sfert.

Chirila a absolvit Colegiul National de Informatii – Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” din cadrul Serviciului Roman de Informatii.

Mai mult despre:


Comentarii: