Surpriza pentru Dragnea, s-a trezit cu protestatari in propriul birou: „Demisia! Problemele personale ale sale nu sunt Romania” – Video

politica

Un grup de deputati USR a parasit miercuri lucrarile plenului si a intrat in cabinetul presedintelui forului legislativ, Liviu Dragnea, pentru a protesta fata de comunicatul dat publicitatii marti de acesta, impreuna cu presedintele Senatului, ca replica la pozitia exprimata de Departamentul de Stat al SUA privind Legile Justitiei.

Dragnea i-a primit pe deputatii USR in biroul sau.

Anterior, deputatii USR si PNL i-au cerut demisia lui Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

„Noi, cei din Opozitie, am exprimat pozitia ca declaratia de ieri (marti — n.r.) ca raspuns la comunicatul Departamentului de Stat al SUA pe Legile Justitiei nu a fost in numele Parlamentului. Domnul presedinte de sedinta Iordache a intrerupt aceasta dezbatere in plen incalcand Regulamentul Camerei. S-a folosit o smecherie. Ulterior, o alta cerinta, ca domnul Dragnea ca presedinte al Camerei sa vina in fata Camerei si sa isi sustina punctul de vedere a fost respinsa la vot de majoritate.

Practic, majoritatea parlamentara a PSD a votat ca presedintele sa nu vina sa conduca sedinta. In acest context, am transmis ca, daca domnul Dragnea refuza sa vina in fata Camerei, noi, ca si deputati, vom merge la biroul dansului pentru a-i transmite acest mesaj — problemele personale ale sale nu sunt Romania si ceea ce face in aceste zile domnul Dragnea, ceea ce fac in aceste zile domnii Dragnea si Tariceanu este sa arunce tara noastra inapoi cu 20 de ani”, a declarat deputatul USR Dan Barna.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: