Surpriza pentru Liviu Dragnea in timp ce oferea declaratii in direct televiziunilor de stiri. Un protestatar #rezist a intrat in cadru

politica

Un protestatar antiguvernamental si-a facut loc in spatele lui Liviu Dragnea in timp ce acesta oferea detalii, la Curtea Suprema, despre procesul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu.

La scurt timp dupa ce Dragnea a intrat in direct cu explicatii despre procesul sau, un tanar aflat in spatele sefului PSD a afisat mesajul #rezist.

dragnea 4

Mesajul este promovat de protestatarii antiguvernamentali din Piata Victoriei, ei dorind sa arate astfel ca nu vor ceda pana cand infractorii PSD nu vor parasi puterea.

Dragnea fost trimis in judecata de DNA, alaturi de fosta sa sotie, Bombonica Prodana, in iulie anul trecut.

Procurorii il acuza pe liderul PSD de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, fapte savarsite in perioada in care acesta ocupa functia de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, iar pe Bombonica Prodana, fosta sa sotie, de abuz in serviciu.

Liviu Dragnea este pus sub acuzare pentru ca ar fi determinat-o pe sefa Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman sa mentina in grila de salarizare doi membri PSD. Niciunul dintre ei nu ar fi trecut pe la serviciu, insa ar fi incasat salariul.

Potrivit procurorilor, in perioada iulie 2006 – decembrie 2012, Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, respectiv de presedinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, sa isi incalce atributiile de serviciu prin mentinerea in functie si implicit plata drepturilor salariale pentru doua angajate ale aceleiasi institutii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: