Surpriza pentru un talhar. Femeia de 82 de ani pe care a atacat-o a fost campioana la culturism – Video

externe

Un barbat a patruns prin efractie in casa din Rochester, New York, a unei femei in varsta de 82 de ani, insa intamplarea nu s-a terminat bine… pentru el, relateaza CNN, citat de Agerpres.

Femeia a povestit ca se pregatea sa mearga la culcare, joia trecuta, cand un barbat a batut la usa sa cerandu-i sa cheme o ambulanta. Willie Murphy a declarat pentru postul WHAM afiliat CNN ca a sunat la politie, dar nu l-a lasat pe barbat sa intre in locuinta. Ca urmare, acesta s-a enervat, a fortat usa si a patruns inauntru.

”E semiintuneric, sunt singura si sunt batrana. Dar, ghici ce, sunt tare!”, a declarat ea aratandu-si bratele musculoase. ”El a ales casa gresita pe care sa o sparga”, a afirmat femeia.

Murphy, fosta campioana la culturism, a declarat ca a folosit mai multe obiecte din gospodarie pentru a se apara de intrus, printre acestea fiind o masa. ”Am luat masa si am inceput sa-l lovesc”, a spus ea adaugand ca masa s-a rupt. Fara ca acest lucru s-o impiedice, femeia a apucat unul dintre picioarele mesei si l-a lovit pe barbat.

Dupa ce a sarit pe el de cateva ori, Murphy a alergat in bucatarie de unde a luat o sticla cu sampon cu care l-a stropit pe intrus in ochi in timp ce acesta incerca sa se ridice. Apoi, ea a luat o matura si a continuat sa-l loveasca.

In timp ce femeia se lupta sa-l tarasca pe barbat afara din casa, politia a intervenit la fata locului. Intrusul a fost urcat ulterior in ambulanta. ”Cred ca a fost fericit cand a plecat pentru ca i-am adus o ambulanta”, a adaugat Murphy.

Mai mult despre:

Comentarii: