Surpriza! Ponta, atacat violent de Antena 3: „Si-a pierdut cumpatul, nu mai pozeaza ca aparator al presei”

politica

Antena 3 il ataca dur pe Victor Ponta dupa ce fostul premier a criticat modul in care agentia Agerpres relateaza despre procesele sale.

„Ponta isi pierde cumpatul cand e vorba despre procesul sau de la Curtea Suprema”, scrie antena3.ro. Ponta este acuzat ca nu mai „pozeaza” ca aparator al presei.

„Fostul premier Victor Ponta, care pana acum poza in aparator al presei, isi pierde cumpatul cand e vorba despre procesul sau de la Curtea Suprema. Ponta a lansat marti, pe Facebook, un atac la adresa jurnalistilor interesati de dosarul in care va ajunge astazi in fata magistratilor. Fostul premier este suparat pe conducerea Agentiei nationale de presa ca relateaza despre procesul sau si se teme ca jurnalistii de la o televiziune ar putea sa ii dea cu tigaia in cap la Curtea Suprema”, a scris antena3.ro.

Victor Ponta a acuzat conducerea Agerpres ca este „obedienta si lingusitoare” cu noua putere. „Ziua incepe cu o stire principala la ‘Agerpres’ a carei conducere vrea sa se arate obedienta si lingusitoare cu noua Putere ca poate se uita ca a fost numita de vechea Putere si ramane in functie schimband barca si facand ‘servicii'”, a scris Ponta pe Facebook.

Politica anului 2016! – o zi cu o procedura normala la ICCJ dar si cu „procedura” politico-mediatica din curtea Instant…

Posted by Victor Ponta on Tuesday, April 5, 2016

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: