Surprize uriase intr-un SONDAJ comandat de Romania TV. Cei mai multi romani cred ca Ciolos va fi premier dupa alegeri. Umilinta pentru Firea

politica

Un sondaj realizat de Sociopol, la comanda postului Romania TV, arata ca cei mai multi dintre romani sunt convinsi ca Dacian Ciolos va ramane premier si dupa alegeri. O alta supriza o reprezinta personalitatea in care romanii au cea mai mare incredere.

Potrivit Sociopol, institut condus de Mirel Palada, PSD va aobtine cele mai multe voturi in alegeri. Iata clasamentul:

PSD 40%

PNL 25%

USR 10%

ALDE 6%

PMP 5%

PRU 5%

Aceste cifre au fost vehiculate si de alte case de sondaje. Una dintre surprize o reprezinta faptul ca cei mai multi dintre romani cred ca Dacian Ciolos va ramane premier.

screen-shot-2016-12-03-at-15-12-39

O alta mare surpriza o reprezinta personalitatea in care romanii au cea mai mare incredere. Pe primul loc, la mare distanta de pozitia a doua, se afla Raed Arafat. Pana acum, in toate sondajele, Firea se clasa pe primul loc.

screen-shot-2016-12-03-at-15-12-08

Daca ar avea loc alegeri parlamentare duminica 41% din respondenti ar merge la vot, in timp ce 43% nu ar merge la sectiile de votare.

Sondajul a fost realizat in perioada 23-30 noiembrie, prin metoda CATI, adica telefonic, pe un esantion de 1006 persoane. Eroare este de maxim +/- 3,2%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: