Surse, ce au gasit anchetatorii in calculatorul lui Gheorghe Dinca. Ucigasul are si cont pe Facebook

news

Anchetatorii ar fi gasit in calculatorul lui Gheorghe Dinca mai multe filme cu caracter sexual, anunta Stirile Pro TV. Ei verifica daca exista si imagini cu minore pe dispozitivele ridicate din locuinta barbatului.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dinca, individul care a recunoscut ca a ucis doua fete, ar fi facut parte dintr-o retea de trafic de persoane cu ramificatii in Italia, Anglia si Germania, si ar fi obisnuit sa le prezinte proxenetilor femei din Romania.

In acelasi timp, miercuri au continuat cercetarile in locuinta sa unde, potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, exista mai multe foraje, tuneluri si puturi infundate. Varianta potrivit careia Dinca ar fi facut si alte victime nu este exclusa.

Gheorghe Dinca, spun surse apropiate anchetei, era in atentia Politiei din Craiova de dinainte ca Alexandra sa sune la 112 si sa anunte ca a fost rapita. Procurorii ar fi avut numele lui si date despre autorismul pe care il conducea de cel putin zece zile si la un moment dat individul ar fi fost filat si de Brigada de Operatiuni Speciale din Craiova.

Aceleasi surse sustin ca barbatul ar fi fost implicat intr-o retea de trafic de persoane care actiona in Italia, Anglia si Germania. Din grupare ar face parte si fiul suspectului.

Dinca, precizeaza sursele, era cel care le prezenta traficantilor diverse femei, iar in schimb primea servicii sexuale. Anchetatorii incearca acum sa dea de urma celor pe care barbatul le-ar fi dat pe mana proxenetilor.

Ca sa ii faca un profil cat mai complet lui Dinca, anchetatorii verifica acum atent toate lucrurile de la el din casa. Pe langa cele trei telefoane gasite la perchezitiile de pana acum, ar mai fi fost gasit inca unul. Toate urmeaza sa fie expertizate.

Gheorghe Dinca are si un profil pe o retea sociala, care urmeaza sa fie analizat pentru a se vedea daca nu cumva barbatul il folosea ca sa gaseasca eventuale victime.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: