Surse: Cine l-a inregistrat pe „ascuns” pe premierul Tudose in sedinta de guvern. Este chiar un consilier apropiat

news

Antena 3 a difuzat cu mare tamtam o inregistrare, despre care spune ca s-a facut pe ascuns, in care premierul Mihai Tudose cere patronatelor sa anunte public ca salariile nu vor scadea.

”Am o rugaminte catre mediul de afaceri, hai sa nuantam. Nu stiu daca cresteti brutul, scadeti netul. Spuneti, ca pleaca de aici si spune ca dumneavoastra ati spus… asta, o sa iasa afara, nu v-a auzit, ca asta e `comunicatul oficial`, ca nu v-a auzit mediul de business, cresteti brutul sau nu micsorati netul. Mai spuneti o data ca eu am inteles ca nu micsorati netul, poate aude domnia sa ca iar ajungem la una vorbim si alta ne intelegem”, a spus Mihai Tudose in inregistrarea difuzata de Antena 3.

Surse de la Palatul Victoria spun ca inregistrarea a fost facuta de catre Felix Rache, consilier la Departamentul de Strategii Guvernamentale, acesta avand acordul premierului. Rache, fost angajat al Antenei 3, a livrat apoi inregistrarea postului condus de Mihai Gadea sub titlul de „Inregistrare bomba” pentru a-i mari impactul. In plus, aceasta inregistrare s-a dorit a fi si o replica neoficiala a lui Mihai Tudose la declaratiile presedintelui Iohannis privind „topaiala fiscala”.

Screen Shot 2017-11-03 at 11.27.12

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: