Disperare, PSD incearca sa demobilizeze protestatarii. Antena 3 anunta ca premierul Grindeanu a decis abrogarea ordonantei

news

Surse citate de Antena 3 sustin ca premierul Sorin Grindeanu a decis sa abroge ordonanta de modificare a legislatiei penale. Intre timp, in Bucuresti se pregateste un nou miting de amploare.

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, ca ia in calcul retragerea ordonantei. „O sa propun o solutie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul in legatura cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, daca premierul accepta. Cu speranta ca acest lucru ii va convinge si pe membrii si simpatizantii nostri sa nu iasa in strada, escaladand tensiunile. Nu vreau sa existe in conflict romani contra romani si sa se rupa Romania in doua. Pentru ca nu se mai poate discuta cu argumente rationale, ci ne confruntam cu o masina de dezinformare incredibila in timp ce Romania are nevoie de liniste si stabilitate pentru a putea inainta spre prosperitate, dezvoltare si democratie”, a spus Dragnea.

Sambata si duminica sunt anuntate manifestatii de mare amploare atat in Bucuresti cat si in celelalte orase din Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: