Surse: Cum a fost tratat Cirstoiu de liderii PSD in sedinta maraton a Coalitiei. Medicul a iesit azi cu un mesaj la adresa „politicienilor”

politica

Catalin Cirstoiu

Surse politice au relatat pentru aktual24.ro cum a fost tratat Catalin Cirstoiu de catre reprezentantii PSD in sedinta maraton a coalitiei de luni. Cirstoiu a dat publicitatii luni un  mesaj in care le cere politicienilor care sunt acuzati de presa „sa explice public, daca sunt vinovati sau nu, asa cum am facut eu”.

In sedinta Coalitiei, Cirstoiu s-a plans de cum s-a purtat presa cu el si a spus ca in particular inca ii scriu si zilele acestea oameni din presa care ii cer sa ii opereze. Mihai Tudose de la PSD i-a spus ca e „un Don Quijote ca se lupta cu morile de vant”. De asemenea, medicul a fost ironizat de unii reprezentanti ai PSD. Un participant la sedinta l-a intrebat daca are sindromul Stockholm.

„In ultima luna am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei. Impreuna cu echipa mea de zi cu zi. Am vrut sa imi pun la dispozitia oamenilor calitatile manageriale pe care le am.

Am crezut ca este posibil sa ma implic din exteriorul politicii si sa incerc sa schimb lucrurile.

Am fost supus unor atacuri care au ca miza multiplele probleme nerezolvate ale sistemului medical, din care fac si eu parte. Poate este momentul pentru o discutie aprofundata despre aceste probleme.

Medicii salveaza vieti, oriunde lucreaza.

Nu am luat decizia de face un pas inapoi pentru ca un medic nu abandoneaza niciodata. In fond, decizia politica trebuie sa revina liderilor politici. Ei au puterea de a face ceva sau nu pentru Bucuresti.

Mi-as dori ca toti politicienii care sunt acuzati de presa sa explice public, daca sunt vinovati sau nu, asa cum am facut eu.

Eu afirm inca o data: nu sunt incompatibil. Pacientii isi aleg unde se trateaza. Nu eu. Am o cariera in spate, am mii de oameni facuti bine. Tratati. Eu le multumesc Bucurestenilor care ma apreciaza”, a transmis Cirstoiu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: