Surse: Dancila isi organizeaza vineri propria dezbatere, copy-paste dupa cea a lui Iohannis

politica

Surse din PSD anunta ca Viorica Dancila isi va organiza propria dezbatare, vineri seara, care va avea un format identic cu cel la care participa Klaus Iohannis in aceasta seara.

UPDATE Dezbaterea anunta pentru vineri are loc marti seara. PSD anunta ca Viorica Dancila organizeaza si ea o dezbatere, marti seara, in paralel cu cea a presedintelui Iohannis de la Biblioteca Central Universitara. Dezbaterea lui Dancila are loc de la ora 18.00, la Palatul Parlamentului.

Astfel, Dancila va invita vineri seara jurnalisti si formatori de opinie pentru a „dezbate” programul ei prezidential, au declarat sursele pentru aktual24. In acest moment nu se stie exact pe cine vrea sa invite, liderii PSD asteptand sa vada cum decurge dezbaterea initiata de Klaus Iohannis.

De asemenea, liderii PSD au decis ca Viorica Dancila sa nu incerce sa participe la dezbaterea lui Klaus Iohannis de marti seara.

Marti, de la ora 19.00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare, are loc o dezbatere initiata de SNSPA la care vor participa Klaus Iohannis si mai multi jurnalisti si analisti.

Jurnalistii invitati sunt: Moise Guran ( Europa FM), Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ionita (Adevarul/Historia), Cristina Sincai (Romania TV), Silviu Manastire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews.ro), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) si Cristian Parvulescu (SNSPA).

Mai mult despre: ,

Comentarii: