Surse de la varful PSD dezvaluie ce urmareste in realitate Ponta prin sustinerea acordata PRU: „Nu intram in jocul sau”

politica

Surse de la varful PSD au declarat pentru Adevarul ca Victor Ponta forteaza o excludere din partid prin numeroasele sale declaratii de sustinere a altui partid, formatiunea extremist-nationalista PRU.

„Ponta cauta acum motive pentru a forta excluderea din partid, pentru a se victimiza. Insa nu intram in jocul sau. Dimpotriva, ne vom folosi de activitatea lui buna ca premier, de rezultatele guvernarii, in campania electorala“, a declarat unul dintre liderii PSD.

Ponta a recunoscut, miercuri, intr-un interviu pentru B1 TV ca a „ajutat” la formarea PRU.

„Am facut cu PRU exact cum am facut cu ALDE. Calin Popescu Tariceanu era singur, i-am zis ca il ajut sa faca un partid, pentru ca PNL nu mai era liberal. L-am numit presedintele Senatului si m-am certat cu pesedistii, care acum sunt prieteni cu ei. Le-am zis: ‘Nu fiti hapsani!’. Si uite ca am avut dreptate. Si la fel in 2012, cu Oprea. Il cunosc pe Bogdan Diaconu, eu l-am pus ( sa faca PRU – n.r.). i-am zis: ‘Da, te ajut, iti dau idei, iti spun oameni liberi!’. E o nevoie in Romania de un astfel de partid, nationalist, trebuie sa avem un partid nationalist in sens modern“, a spus Ponta.

In ultimele zile, mai multi apropiati al lui Victor Ponta au trecut la PRU: Mirel Palada, Sebastian Ghita si Mihai Sturzu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: