Surse din cadrul anchetei: Pe langa crime, Dinca a recunoscut si cateva violuri. Care i-au fost motivatiile

news

Ioana Ene Dogioiu, o jurnalista cu surse de incredere in cadrul anchetei crimelor din Caracal, dezvaluie ca Gheorghe Dinca a actionat singur si ca a recunoscut in fata anchetatorilor mai multe violuri, pe langa crime.

„O armata de hiene care, profitand de jalnica prestatie a DIICOT, joaca cinic acest caz in mintile oamenilor”, scrie Dogioiu, sanctionand comportamentul manipulatoriu al extrem de mediatizatilor Alexandru Cumpanasu si Tonel Pop,

Ea prezinta mai apoi cateva informatii „certe”.

„Informatiile pe care le consider certitudini in acest moment sunt urmatoarele: Dinca este un obsedat sexual, a recunocut pe langa cele doua crime (si este posibil sa nu fie singurele) si cateva violuri.

Ucidea de furie, atunci cand intampina o rezistenta puternica. Nu a avut complici si nu a rapit fetele ca parte a unei retele. Nu exista niciun indiciu, ce sa mai vorbim despre probe, ca Dinca ar fi parte dintr-o retea sau ar fi avut vreun complice, in sensul Codului Penal, nu in sens metaforic, adica autoritati ineficiente”, a scris Dogioiu pe ziare.com.

De asemenea, ea subliniaza ca nici in calculatorul lui Dinca nu s-a gasit nicio dovada ca ucigasul facea parte dintr-o retea.

„(…) Si o amplifici cu povesti complicate in care Dinca devine un fel de ‘ombelico del mondo’, cap de crima organizata transfrontaliera. Nu exista nicio dovada, niciun indiciu ca Dinca ar fi depasit limitele curtii lui blestemate.

Perchezitia informatica a telefoanelor, a laptopului nu au aratat decat ca accesa site-uri porno. Ceea ce era previzibil”, mai arata Dogioiu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: