Surse: Dragnea a pacalit-o si pe Plumb, functia visata de aceasta i-a promis-o in realitate Liei Olguta Vasilescu. Craioveanca are ambitii uriase

analize

Jurnalista Adrian Dutulescu (Digi24) anunta ca Liviu Dragnea i-a promis Liei Olguta Vasilescu functia de comisar european din partea Romaniei, in timp ce Rovana Plumb a fost pacalita de seful PSD ca va bebeficia de sustinerea sa pentru aceasta pozitie.

Dutulescu mai spune ca si Viorica Dancila viseaza la aceasta functie, prin urmare este batalie grea in PSD.

„Dancila isi doreste de mult si un post de comisar european in noua formula de la Bruxelles, iar faptul ca, potrivit unor informatii, aceasta functie i-ar fi fost deja promisa Liei Olguta Vasilescu de catre Liviu Dragnea (in conditiile in care, oficial, Liviu Dragnea a declarat ca Rovana Plumb va fi comisar european), adanceste ruptura dintre cei doi”, scrie Dutulescu pe Digi24.

Jurnalista confirma ca intre Dancila si Dragnea este o ruptura care devine tot mai adanca.

„Intre cei doi ‘nu mai este cale de intors’, spun lideri ai partidului. Se vorbeste in Kiseleff si chiar si in sediile partidului din teritoriu, cu uimire, despre ruptura evidenta intre presedintele formatiunii si prim-ministru, Dancila avand de mai multa vreme o echipa de campanie proprie si chiar si o agenda separata de cea a liderului formatiunii. Informatiile vehiculate la varful partidului spun ca emanciparea Vioricai Dancila in relatia cu Liviu Dragnea vine din dorinta de a-si salva cariera politica, dar si din ambitia de a deveni presedinte al partidului, in cazul in care Liviu Dragnea ar fi debarcat, in urma unui esec in alegeri”, mai scrie Dutulescu.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: