Surse: Dragnea a activat planul B, se pregateste de fuga. Negocierile il includ si pe fiul sau, insa Irina Tanase va fi lasata balta

news

Surse din PSD citate de Realitatea TV afirma ca in apropierea lui Liviu Dragnea se vorbeste tot mai mult depre activarea „Planului B”: fuga in Israel.

Unul dintre principalele puncte negociate de Dragnea cu autoritatile israeliene ar fi acordarea de protectie pe teritoriul Israelului pentru doua persoane: el si fiul sau, Valentin Dragnea. Irina Tanase nu ar fi facut obiectul negocierilor. Seful PSD nu ar fi primul care apeleaza la aceasta solutie.

Elan Schwartzenberg si omul de afaceri Sorin Beraru au savarsit infractiuni in Romania si s-au ascuns in Israel. Despre ,,Planul B” al lui Dragnea a vorbit si fostul premier Victor Ponta in urma cu mai putin de doua luni.

Fostul premier lansa atunci acuzatii grave la adresa liderului PSD, spunand ca si-ar fi negociat fuga in Israel, ca sa nu poata fi extradat.

”Pe chestia cu Fondul Suveran, eu cred ca si-a negociat ca, la nevoie, sa poata fugi in Israel si sa nu fie extradat (…) Eu nu cred ca el are o intelegere cu statul Israel, are cu… apropos, ne-am mutat ambasada la Ierusalim? Nu! Deci le-a dat teapa si alora (…) Cand vorbim de Romgaz, de Hidroelectrica, de alte companii strategice a incercat sa o treaca prin Parlament, dar CCR i-a dat-o inapoi. Oricine va semna pentru acel Fond Suveran intra la puscarie”, declara, atunci, fostul premier.

Acum, Victor Ponta compara inlaturarea lui Dragnea din fruntea PSD – inlaturare care ar urma sa aiba loc vineri, in Comitetul Executiv al partidului – cu fuga unui dictator si sustine ca social-democratii trebuie sa aiba grija ”ce pun in loc”, ca sa nu ”mai trecem prin anii ’90-’91”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: