Surse: Dragnea da afara trei sferturi dintre membrii Guvernului. Cand va avea loc urmatoarea sedinta a CEX

politica

Presa pesedista anunta ca urmatoare sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc la sfrasitul saptamanii viitoare. Dragnea intentioneaza sa remanieze guvernul pe scara larga, intentionand sa dea afara trei sferturi dintre ministri.

„Remanierea care va avea loc in viitorul Comitet Executiv va fi una de amploare, care va schimba actualul Guvern aproape din temelii. Sunt doar 4-5 ministri care sunt siguri de posturile lor, in rest fiecare este vizat de pierderea postului”, anunta stiripesurse.ro, care citeaza surse din PSD.

Deocamdata nu se stie daca vor fi dati afara reprezentantii pucistilor, mai ales prim-vicepremierul Paul Stanescu, sau daca Dragnea a ajuns la un compromis cu acestia si, dimpotruva, le va aloca mai multe posturi. Pe de alta parte, Dragnea trebuie sa satisfaca si poftele baronilor PSD care l-au sustinut cand pucistii i-au cerut demisia.

De asemenea, la aceasta sedinta a Comitetului Executiv urmeaza sa fie facuta si o analiza a esecului referendumului. Gabriela Firea a anuntat deja ca va supune aceasta tema spre dezbatere membrilor CEX.

 

Mai mult despre: , ,


Comentarii: