Surse: Ecaterina Andronescu va candida la alegerile prezidentiale. Dragnea a innebunit, cum incearca sa o saboteze

politica

Ecaterina Andronescu se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale, fie din partea PSD, fie independent, pe modelul urmat de Sorin Oprescu la primaria Capitalei, au declarat pentru Edupedu.ro surse politice.

Liviu Dragnea, care a re propriile ambitii prezidentiale, a declansat deja o operatiune  de sabotare a Ecaterinei Andronescu. El construieste o opozitie la Andronescu atat in interiorul Ministerului Educatiei, cat si in partid. La urmatorul comitet executiv al PSD, deputatul de Iasi Camelia Gavrila, de doua ori inspectoare scolara generala in Iasi, va prelua functia de presedinte al departamentului de educatie in PSD, pozitie din care ii va putea intoarce in partid toate proiectele Ecaterinei Andronescu. In Ministerul Educatiei, opozitia la Andronescu este asigurata prin intermediul lui Liviu Pop, de oamenii angajati de el in institutie.

Ecaterina Andronescu a facut cateva precizari in legatura cu aceste informatii. Intrebata daca spune ca posibilitatea de a candida la prezidentiale este de 0%, Ecaterina Andronescu a raspuns: “Nu. Eu ce pot sa va spun in acest moment e ca in partid nu s-a luat nicio decizie in legatura cu cel care va fi sustinut de PSD pentru pozitia cea mai inalta in stat. L-ati auzit si pe seful partidului, spunea: poate sa fie un candidat unic al aliantei, ceea ce fara indoiala ar creste sansele candidatului aliantei PSD-ALDE, poate sa fie dl Tariceanu, dl Dragnea sau altul, asta este cred ca ati auzit si dvs”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: