Surse: Gruparea Dragnea este investigata de FBI. S-au descoperit sume uriase depuse in conturi din America de Sud

politica

Surse citate de Realitatea TV anunta ca FBI ar investiga in aceste momente Gruparea Dragnea si ca in joc ar fi vorba despre sume uriase, mai exact despre 50 de milioane de dolari.

Departamentul de Stat american a transmis avertismente discrete catre toti oficialii americani care sosesc la Bucuresti sa evite, in masura circumstantelor, discutii tete-a-tete cu liderul PSD, sau discutii informale, sustine Realitatea TV.

Investigatiile FBI au la baza o plata suspecta catre o firma de lobby din SUA efectuata in numele lui Dragnea si PSD de catre o entitate care pare a nu avea nicio legatura directa cu partidul de guvernamant si liderul acestuia.

Sursa citata spune ca in ancheta apare si numele afaceristului decedat in avion, in Costa Rica, Costel Comana, fostul coleg al lui Dragnea si partener de afaceri imobiliare mai mult decat suspecte.

Fiica lui Comana ar fi vandut cu o graba suspecta toate imobilele si terenurile achizitionate de tatal sau de la Dragnea.

Elena Udrea si Alina Bica, investigate de asemenea de FBI in Costa Rica, s-ar fi folosit de aceeasi retea ca si Gruparea Dragnea pentru a transfera sume uriase de bani in banci din America de Sud si Centrala.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: