Surse: Iohannis si Ciolos s-au certat din cauza Antenei 3. Cum a reusit postul lui Voiculescu sa-i dezbine

politica

Surse citate de B1 TV sustin ca presedintele Iohannis si premierul Ciolos sunt in conflict, dupa ce Antena 3 a demarat o campanie dura impotriva lui Cristian Ghinea, ministrul propus de premier pentru Fondurile Europene.

Se pare ca aceasta nominalizare nu este pe placul presedintelui Iohannis. Totusi, prim-ministrul nu vrea sa renunte la propunerea sa si i-a spus presedintelui ca ii lasa acestuia gestul de a respinge numirea.

Lunea trecuta, Iohannis si Ciolos au avut o intalnire, in cadrul careia premierul a spus ca ar dori sa schimbe Ministrul Fondurilor Europene pentru ca acesta s-a blocat si ar avea nevoie in loc de un om care sa reziste la presiuni. Tot atunci, Ciolos l-a propus Ghinea, iar Iohannis a fost de acord.

Numai ca, acum patru zile, o sursa din Cotroceni a transmis informatia ca Cristian Ghinea, omul Monicai Macovei, va fi numit in Guvern, iar Antena 3 a luat foc. De atunci s-au pus tunurile pe sefii liberalilor, Predoiu a fost pus la zid, atacurile la adresa lui Ghinea nu au incetat si s-au purtat negocieri continue. Prin urmare, la apelurile disperate ale liberalilor, Iohannis ar fi cedat i si i-a comunicat lui Ciolos ca ar fi mai bine sa aleaga pe altcineva pentru acel post de ministru.

Citeste si: FURIE fara margini la Antena 3: „Un basist sadea va fi numit MINISTRU”

Premierul, insa, nu a vrut sa renunte la propunerea sa si i-a transmis lui Iohannis ca nu-i ramane decat sa-si asume o eventuala respingere.

De aici ar fi pornit si declaratia presedintelui de la Timisoara ca nu este multumit de Guvern si afirmatia lui Ciolos ca jurnalistii ar trebui sa discute cu Iohannis daca vor sa afle mai multe despre nemultumirile lui.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: