Surse: Jale in sondajul comandat de PSD, scoruri umilitoare de 3% pentru candidatii la Presedintie. Dancila se pregateste sa isi asume candidatura

politica

Surse din conducerea PSD, citate de Adevarul, anunta rezultate dezastruoase pentru cei care vor sa candideze la Presedintia Romaniei. Potrivit sondajului intern comandat de PSD, Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si Mihai Fifor au obtinut procente cat marja de eroare (3%). Eugen Teodorovici abia a atins 5%, in timp ce Viorica Dancila se situeaza intre 9-11%.

Sondajul arata ca prezidentiabilul PSD, oricare ar fi el, nu prinde turul doi.

Potrivit sondajului PSD, Klaus Iohannis pleaca favorit pentru un nou mandat, iar in turul doi s-ar bate cu candidatul USR-PLUS. „Diferenta dintre Iohannis si Barna sau Ciolos, in functie de cine va candida din partea USR PLUS variaza intre 7 si 12 procente”, mai sustin sursele citate de Adevarul.

„Batalia pentru prezidentiabil se va da intre premierul Dancila, sustinut de cei care au votat-o la Congres, si primarul Firea, sustinut de tabara condusa de Paul Stanescu, care a stat deoparte la Congres. Nu intamplator, si Dancila, si Firea au anuntat in aceeasi zi ca sunt dispuse sa candideze la prezidentiale”, sustine unul dintre vicepresedintii PSD pentru Adevarul.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: