Surse: Paruiala de zile mari in cadrul CEX. Bolnava Firea a tras-o de par pe Dancila: „Deciziile partidului se iau in exterior”

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si presedintele PSD, Viorica Dancila, au avut un conflict violent, luni, in cadrul CEX al PSD.

Dancila le-a reprosat liderilor PSD ca fac declaratii controversate in afara partidului, in loc sa vorbeasac intai in cadrul CEX.

Firea s-a enervat si i-a spus lui Dancila ca daca vrea sa impuna reguli in PSD, ea sa fie prima care le respecta, nu prima care le incalca.

”Dumneavoastra sunteti prima care ati incarcat aceasta regula, sa nu vorbim in afara partidului. Sa nu ne miram pe urma ca presa cere reactii. Pentru ca tine de noi toti. Ati spus ca nu candidati, dupa ati iesit public si ati zis ca va puneti la dispozitia partidului”, a spus Firea.

De asemenea, Firea i-a reprosat lui Dancila ca deciziile privind actiunile partidului se iau „in exteriorul” PSD.  In replica, Viorica Dancila a spus ”nu am luat nicio decizie, ce ati exprimat mai devreme ca deciziile se iau in alta parte nu este adevarat”.

Firea a continuat sa o mitralieze pe Dancila, afirmand ca nu asculta si nu este atenta la deciziile luate in CEX. De asemenea, i-a reprosat premierului ca a racit relatiile cu ALDE.

Mai mult despre: ,


Comentarii: