news

Surse: Politistii spagari, agentul l-a turnat de ofiter. Acesta a incasat spaga de 59 de ori: „Practic s-a dublat numarul de spagi”

Agentul Andrei Pantea, retinut luna trecuta pentru ca le cerea spaga soferilor din Capitala, le-a dat anchetatorilor informatii detaliate despre spagile incasate de ofiterul care ii era complice, Vali Olteanu, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro.

Conform surselor, ofiterul a recunoscut ce a turnat agentul Pantea.”Practic s-a dublat numarul de spagi”, au precizat sursele.

Astfel, anchetatorii au retinut 57 de „acte materiale: in sarcina lui  Pantea si 59 de „acte materiale” in contul lui Olteanu.

SidePol, sindicatul din care face parte politistul Andrei Pantea, a anuntat luna trecuta ca „nu se dezice” de acesta. Andrei Pantea este membru al sindicatului SidePol.

„In virtutea transparentei si pentru o corecta informare a membrilor de sindicat, cat si a societatii civile, avand in vedere informatiile aparute in mass-media cu privire la ofiterul de politie Pantea Andrei, facem urmatoarele precizari:

Acesta este intr-adevar membru al organizatiei noastre sindicale si vicepresedinte al Filialei D.G.P.M.B. a #SIDEPOL.

Pana in momentul de fata nu avem alte detalii cu privire la cele intamplate si fapta de care ar fi acuzat, urmand a astepta comunicatul oficial al institutiilor abilitate.

Nu ne vom dezice de colegul nostru si nici de vreun alt coleg, membru de sindicat, doar pe baza unor franturi mediatice si sub impulsul emotiilor de moment.

Colegul nostru, de-a lungul celor aproape 20 de ani de cariera, s-a dovedit a fi un profesionist, atat in plan profesional, cat si sindical.

Suntem in dezacord total cu ce declara anumiti pseudo-lideri de sindicat care au cu totul alte interese decat cele de a reprezenta si a apara politistii.

Totodata, organizatia noastra nu incurajeaza comiterea de fapte penale, oricare ar fi ele, si incriminam astfel de fapte, pentru orice categorie de personal, angajat al statului roman, insa, pana la proba contrarie, dovedita in instanta de judecata, orice persoana beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, chiar si politistii”, a transmis Sidepol pe Facebook.

Acesta este politistul Andrei Pantea, membru al sindicatului SidePol.

Un subofiter si un ofiter de la Politia Rutiera au fost prinsi in flagrant, la sfarsitul lunii aprilie, de DNA in timp ce luau mita. Actiunea a avut loc in Capitala, in zona Dorobanti.

Cei doi au luat mita de la soferul unui Porsche cu numar de Turcia. Mita a fost pentru a inchide ochii la incalcarea unor reguli de circulatie.

Subofiterul si ofiterul au fost opriti in trafic in zona Dorobanti si saltati de DNA.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a cantat la chitara intr-un bar din Kiev, spre a-si dovedi sustinerea fata de Ucraina – VIDEO

Cunoscut ca un amator de chitara si rock, seful diplomatiei americane Antony Blinken a cantat…

8 minute ago

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

8 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

11 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

11 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

11 ore ago