SURSE PSD are un nou motiv sa renunte la Cirstoiu: „Lumea refuza sa semneze pentru el, mai ales electoratul PSD”

politica

Catalin Cirstoiu

Se inmultesc nemultumirile la varful PSD in legatura cu sustinerea lui Catalin Cirstoiu pentru Primaria Capitalei. Dupa ce au acuzat ca acesta sta foarte prost in sondaje, sub 10%, acum liderii PSD invoca faptul ca „lumea refuza sa semneze” pe listele de sustinere a lui Cirstoiu.

„Campania de strangere de semnaturi pentru Cirstoiu merge foarte greu pentru ca lumea refuza sa semneze pentru el. Mai ales electoratul PSD”, au sustinut surse de la varful PSD.

Mai mult, PSD este atat de determinat sa scape de Cirstoiu incat ar fi gata sa il sustina chiar si pe Sebastian Burduja.

„Burduja n-ar spune ‘nu’. PSD l-ar sustine, PNL a vrut neaparat cirstoiu candidat independent. Firea a fost intrebata, a zis ‘nu’ clar’, au mentionat sursele.

Alte surse au specificat pentru aktual24.ro ca liderii PSD care insista cel mai tare sa se renunte la sustinerea lui Cirstoiu sunt secretarul general Paul Stanescu si Mihai Tudose, coordonatorul campaniei electorale.

PSD-istii ar dori sa il sustina pe Cristian Popescu Piedone, insa PNL s-a impotrivit categoric, anuntand chiar ca daca se va ajunge la aceasta situatie atunci isi va desemna un candidat propriu. ”Electoratul PSD nu are o problema cu Piedone”, le-a transmis sec Ciolacu liderilor PNL.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: