Surse: PSD l-a capturat pe Alexandru Rafila, va candida pe listele lui Ciolacu. Sebastian Lazaroiu: „Bag mana in foc ca nu va rezista in PSD”

politica

Surse politice citate  de republica.ro anunta ca medicul Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor a PSD.

Contactat telefonic, Alexandru Rafila nu a dorit sa confirme, dar nici nu a infirmat informatia.

Sociologul Sebastian Lazaroiu este convins ca Rafila nu va rezista in acelasi partid cu Firea.

„Vad o stire cu Rafila pus pe un loc eligibil de PSD pentru alegerile parlamentare. L-am urmarit pe omul asta de cand a inceput pandemia (nu-l stiam inainte) si mi s-a parut singurul expert care vorbeste cu sens pe domeniul lui. Are logica, fraza, coerenta, claritate, adica tot ce lipseste oricarui reprezentant PSD care a aparut vreodata in susele numite dezbateri tv (inclusiv Dancu).

Contrastul intre el si restul partidului e ca diferenta intre un pian sub mainile unui virtuoz si un cazan de tabla rostogolit de pe varful unui deal pe o carare serpuita, cu denivelari care ar descuraja si un 4×4 sa se incumete.

Evident, nu ma poate face asta sa votez PSD si nici nu-mi da sperante ca s-ar vedea vreo luminita pentru 2024. Pot sa bag mana in foc, insa, ca mandatul lui parlamentar se va termina in alt partid. Nu-l vad alaturi de doamna senatoare Firea in niciun scenariu imaginabil”, a scris Lazaroiu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: