Surse: PSD mobilizeaza zeci de scandalagii din Ilfov pentru dezbaterea lui Iohannis. Ce pancarte vor purta

politica

Conducerea PSD are de gand sa mobilizeze cateva zeci de persoane pentru a le aduce, marti seara, in fata Bibliotecii Central Universitare, unde are loc dezbaterea la care participa Klaus Iohannis.

UPDATE: PSD a renuntat la organizarea manifestatiei

Organizarea manifestatiei a cazut in sarcina PSD Ilfov, au precizat surse din PSD pentru aktual24.ro. Astfel, vor fi adusi in centrul Capitalei, in fata BCU, cateva zeci ce persoane cu pancarte. Pe acestea vor fi mesaje in care Iohannis este comparat cu gainile, pentru ca nu ar avea curaj sa se confrunte cu Viorica Dancila in cadrul unei dezbateri TV.

Pancarte similare au fost deja prezente in fata Palatului Cotroceni zilele trecute.

De asemenea, liderii PSD au decis ca Viorica Dancila sa nu incerce sa participe la dezbaterea lui Klaus Iohannis de marti seara.

PSD Ilfov a furnizat manifestanti si in timpul infatisarilor pe care Liviu Dragnea le-a avut in fata instantei de la ICCJ. Zeci de oameni au fost adusi din Ilfov atunci pentru a-l sustine pe Dragnea si a-i ameninta pe protestatarii #Rezist.

 

Iata o parte dintre pesedistii care, cel mai probabil, vor fi prezenti marti seara in fata BCU. Imaginile au fost filmate in timpul conferintei judetene de alegeri a PSD Ilfov, la care au participat Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu.

Mai mult despre:


Comentarii: