Surse: PSD-PNL il sustin pe Scripcaru pentru Primaria Brasov. In 2015, procurorii DNA au gasit o valiza cu bani ascunsa in beciul lui Scripcaru

politica

George Scripcaru

Surse politice anunta ca alianta PSD-PNL intentioneaza sa il sustina la Primaria Brasov pe fostul primar PDL, George Scripcaru. Liderii PSD si PNL decid luni numele candidatilor comuni pentru functiile din marile orase care acum sunt detinute de reprezentanti ai USR.

La Brasov sunt sanse foarte mari sa fie desemnat candidat PSD-PNL fostul primar George Scripcaru, urmarit penal de DNA in mai multe dosare. Si la Timisoara, PSD si PNL vor avea un candidat comun, pe Nicolae Robu, fostul primar.

Surse politice din Brasov au declarat pentru aktual24.ro ca Scripcaru, fost membru PDL si PNL, este acum membru al PSD.

Scripcaru, valiza plina de bani ascunsa in beci

In 2015, procurorii DNA au gasit, cu ocazia perchezitiilor la casa lui Scripcaru, 41.000 de lei si 3.000 de euro intr-o valiza, in demisolul locuintei primarului.

Informatia a aparut in referatul inaintat de DNA Tribunalului Brasov cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile a lui George Scripcaru si a oamenilor de afaceri Mihai David si Simina Costan.

”Cu ocazia perchezitiilor desfasurate cu incuviintarea judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Curtii de Apel Brasov au fost ridicate mai multe inscrisuri vizand faptele cercetate in prezenta cauza, medii de stocare si sume de bani considerabile.

De exemplu, demisolul locuintei inculpatului Scripcaru George, intr-o valiza au fost gasite sumele de 41.000 lei si 3.000 euro, dupa ce in prealabil acesta a comunicat organelor de urmarire ca detine in locuinta doar suma de 2.700 lei necesara pentru cheltuieli curente, iar de la locuinta numitei Antonie Cristina a fost ridicata suma de 90.000 lei si 2.400 euro, iar din locuinta numitilor David Mihai si Costan Simina s-a ridicat suma de peste 300.000 lei”, se precizeaza in document.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: