EXCLUSIV. Surse: S-a decis cine va fi viceprimar al Capitalei din partea ALDE

politica

Propunerea pentru functia de viceprimar al Capitalei va fi analizata pana la sedinta Consiliului General de joi, iar PSD va sustine un viceprimar al Aliantei PSD+UNPR si unul al ALDE, a precizat miercuri primarul general Gabriela Firea. Potrivit unor surse de la varful ALDE, viceprimar din partea acesti formatiuni va fi Daniel Barbu.

Daniel Barbu a fost candidatul ALDE la Primaria Capitalei. Daniel Barbu a fost ministru al Culturii din partea PNL in Guvernul USL condus de Victor Ponta. El a demisionat in decembrie 2013 dupa ceea ce a catalogat drept o „comparatie nefericita” intre bugetul programului de prevenire HIV si bugetul programelor Culturii.

„Maine, la ora 12,00, incepe sedinta de Consiliu General. In aceasta seara voi avea intalnire cu grupurile politice si fiecare va avea o propunere pentru pozitia de viceprimar. La acest moment nu stiu care sunt aceste propuneri. Diseara analizam si grupul PSD+UNPR va face o propunere. Pot sa spun doar coloratura politica si ceea ce vom sustine noi — un viceprimar al Aliantei PSD+UNPR si un viceprimar ALDE. Acestea vor fi voturile noastre. Bineinteles sunt convinsa ca si ceilalti consilieri generali vor avea propriile propuneri, sa vedem cine va iesi la vot”, a declarat Gabriela Firea, la sediul central al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: