Surse: Si Liviu Pop „Genunche” ramane somer, PSD il da afara de pe liste. In schimb il pastreaza pe Adrian Solomon „Saorma”

politica

Surse din PSD anunta ca nici Liviu Marian Pop, actual senator, nu va mai prinde un loc pe listele parlamentare. PSD a eliminat si alte nume care afecteaza imaginea partidului, insa in Adrian Solomon este pastrat.

Sursele, citate de hotnews.ro, prezinta lista cu numele actualilor parlamentari care nu se vor mai regasi pe listele pentru Parlament.

Carmen Dan
Catalin Radulescu
Florin Iordache
Serban Nicolae
Eugen Nicolicea
Iulian Iancu
Ecaterina Andronescu
Danut Andrusca
Razvan Cuc
Liviu Plesoianu
Liviu Pop

Insa, PSD va pastra alti parlamentari care s-au remarcat prin scandaluri si comportamente publice revoltatoare. Este vorba despre Adrian Solomon si Liviu Tit Brailoiu. Solomon a facut scandal intr-o saormerie in care a intrat fara masca, avand si un comportament rasisit fata de vanzatorul de origine turca. La randul sau, Brailoiu, unul dintre cei mai bogati pesedisti, s-a exprimat obscen fata de senatoarea USR Florina Presada in mai multe situatii.

Solomon eset pe locul doi, eligibil, pe lista PSD Vaslui pentru Camera Deputatilor. PSD Vaslui este condus de baronul Dumitru Buzatu, care a declarat recent ca nu crede ca masca il protejeaza de coronavirus.

Mai mult despre: ,

Comentarii: