Surse: Val de demisii de la varful PSD in sedinta CEX. Tradari majore, Codrin Stefanescu a fost dat afara din sala

politica

Scandal de amploare in sedinta CEX al PSD. Mai multi fosti apropiati ai Vioricai Dancila au anuntat ca demisioneaza din functiile de conducere, pentru a forta demisia intregii conduceri.

UPDATE Si Dragos Benea, Dan Nica, Paul Stanescu, Carmen Dan, Gabriel Mutu si-au anuntat demisiile. Opt dintre cei 16 vicepresedinti au demisionat pana in prezent (ora 21.30)

La inceputul sedintei, Dancila le-a cerut liderilor PSD sa spuna ce au de gand sa faca. Marian Oprisan a luat primul cuvantul, spunand ca isi da demisia din functia de vicepresedinte, anunta surse din PSD.

Urmatorul care a demisionat a fost Gabriel Zetea. Dupa Zetea, si-a anuntat demisia si Roxana Minzatu, pana mai ieri una dintre sustinatoarele Vioricai Dancila.

Radu Moldovan, unul dintre cei mai influenti baroni, a plusat si a cerut demisia intregii conduceri.

Marcel Ciolacu nu poate ajunge presedinte interimar decat daca intreaga conducere demisioneaza. Nu se stie inca ce va face Dancila, care s-ar fi razgandit in privinta demisiei. Presedintele executiv, Eugen Teodorovici, a anuntat deja ca nu va demisiona.

Un alt moment tensionat in sedinta CEX a fost cand Codrin Stefanescu, secretar geberal adjunct, a fost dat afara din sala pentru ca nu are drept de vot in CEX.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: