Surse: Vicepresedintele SUA Mike Pence refuza sa se intalneasca cu Dancila. Furioasa, sefa PSD se intoarce mai repede in Romania

politica

Surse oficiale citate de Digi24.ro anunta ca vicepresedintele SUA, Mike Pence, nu are de gand sa se intalneasca cu Viorica Dancila. Intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, conform programului Vioricai Dancila.

Intalnirea lui Dancila cu Pence nu a fost niciodata confirmata de administratia SUA. Dancila s-a laudat ca „bineinteles” ca se va intalni cu vicepresedintele SUA.

„Vom avea intalniri cu oamenii de afaceri, cu companii puternice din SUA, unde vom vorbi despre situatia din Romania, vom avea intalniri cu membri ai Departamentului de Stat, dar si intalniri pe care le vom avea cu comunitatea romanilor din SUA si, bineinteles, cu vicepresedintele SUA, Mike Pence”, spunea premierul la Alba Iulia in urma cu o saptamana.

De asemenea, Viorica Dancila ar vrea sa renunte la restul programului si s-ar putea intoarce mai repede in tara. Premierul trebuia sa stea in SUA pana duminica iar pe parcursul urmatoarelor zile programul sau cuprindea intalniri cu liderii comunitatii evreisti, dar si cu secretarul general adjunct al ONU.

Viorica Dancila avea planificat vineri si un interviu pentru New York Times si o discutie cu oamenii de afaceri din SUA.

Viorica Dancila a anuntat, triumfatoare, marti, ca s-a intalnit, cu secretarul american al Energiei, Rick Perry. Acesta insa a postat un mesaj pe Twitter in care spune ca s-a intalnit doar cu ministrul de Externe al Romaniei, Ramona Manescu, in conditiile in care si Dancila se afla la masa.

„Eu si ambasadorul SUA la UE am avut o intalnire productiva cu ministrul de Externe al Romaniei, Ramona Manescu”, a anuntat Perry pe Twitter. Nimic despre faptul ca in fata sa se afla cineva mult mai important, teoretic, decat Manescu, adica premierul Romaniei. Rick Perry ori a ingnorat-o intentionat pe Dancila ori pur si simplu nu a stiut ca in fata sa se afla insusi premierul roman.

Mai mult despre:


Comentarii: